Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145-146, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от DIDO_7736 Покажи съобщение
    количката алфичка 145 1.6 v16 ми мени убороти постояни и студена и топла а понякога ги задаржа на 2000 и непадат от какво може да е?
    Стъпков мотор, дебитомер, ТПС и т.н., тичкай първо на диагностика и после търси работещо втора ръка примерно или ново, ако може да си позволиш.

п.с. Все пак правописа изисква старание..., поне малко.
    Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от spellmaste Покажи съобщение
      Ами те и моите са от зелен плат но целия е свлечен долу и седи като перде Ако твоите не ти трябват биха ми свършили много добра работа.
      Ако си малко по-търпелив и не ти е спешно ще ти ги пратя по еконт ... но сега немога щото не съм в БГ ... Значи виж как ще направим днес ще се обадя на бащата да ги види в мазата и да ги изчисти от прахта пък аз след месец се прибирам и ще ти ги пратя
      sigpic
      33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
      Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• Първоначално публикувано от mihail_mladenov Покажи съобщение
        Мерси за бързия отговор, защото днес като се прибирах от село катастрофирах и съм я закарал колата на майстор. Но утре ще кача и снимки от случилото се и ще кажа какво е станало.
        Колега мисля че твоята количка е близнак на тази която аз имах...Капака е здрав решетката и тя и фаровете и те...капака е същия цвят и решетката, ( бронята е спукана) ако имаш разходка мъм София драсни ще ти пратя катра в коя морга оставих колата след моето ПТП.

Comment

• В скоро време няма да хода на София, но мерси все пак, сега чакам да ми кажат дали капака ще може да се изправи и горе-долу какви пари ще ми излезе ремонта на колата.
          Ето и снимки от инцидента...
          Click image for larger version

Name:	DSC01838.jpg
Views:	1
Size:	84.1 Килобайта
ID:	2301565 Click image for larger version

Name:	DSC01839.jpg
Views:	1
Size:	85.9 Килобайта
ID:	2301566
          VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
          Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

• предложете някакви сжешти да не са много скапи до кам 30 лв 1.6

Comment

предложете някакви сжешти да не са много скапи до кам 30 лв 1.6
              За каква кола?
              166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
              ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

предложете някакви сжешти да не са много скапи до кам 30 лв 1.6
                Емиии евтиния вариант е Bosch за 60лв, скъпия и качествен - Denso или NGK за 200-250лв
                Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                BMW 328i

Comment

В скоро време няма да хода на София, но мерси все пак, сега чакам да ми кажат дали капака ще може да се изправи и горе-долу какви пари ще ми излезе ремонта на колата.
                  [ATTACH]70427[/ATTACH] [ATTACH]70428[/ATTACH]
                  Ако не ти е крив рог-а не би трябвало целия ремонт с 2-ра употреба части да струва повече от 300лв!

Comment

• Днеска ми казаха, какво трябва да купувам за Алфата и ето следните неща:
                    - преден капак
                    - декоративната решетка
                    - бронята
                    - ляв фар
                    - въздушен филтър

А и днеска гледах в нета, какви са цените като нови и ще излязат някъде около 800 лв, но в сряда ще хода да вида една 145 1.6 TS, че я продават на части, а и е същият свят, като моята. И да се надявам да дам до 400лв. максимално.

Comment

• Днеска си инсталирах уред за налягане на маслото само че има един проблем.Като дам на контакт стрелката отива до края на 7атм. и си седи там,като запаля колата пак си седи на 7атм. без значение дали е топла или студена.По едно време се оправи за около мин. две показваше си нормално и след това пак същия ташак.Та се чудя къде е проблема във датчика или уреда.Някои ако е имал такъв проблем нека да сподели.
                      АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

• Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
                        Ако си малко по-търпелив и не ти е спешно ще ти ги пратя по еконт ... но сега немога щото не съм в БГ ... Значи виж как ще направим днес ще се обадя на бащата да ги види в мазата и да ги изчисти от прахта пък аз след месец се прибирам и ще ти ги пратя
                        Ще продължа с търсенето и ако не намеря нещо разумно ще ти пиша отново. Вече 2ра седмица колата отвътре ми е по ламарини, заради тези кори не слагам и задните седалки, че жабарите са захванали половината кола с тези кори, чудя се защо не са вързали за тях и таблото и ми е мн депресиращо така в колата, незнам дали ще издържа цял месец

Comment

• Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
                          Днеска си инсталирах уред за налягане на маслото само че има един проблем.Като дам на контакт стрелката отива до края на 7атм. и си седи там,като запаля колата пак си седи на 7атм. без значение дали е топла или студена.По едно време се оправи за около мин. две показваше си нормално и след това пак същия ташак.Та се чудя къде е проблема във датчика или уреда.Някои ако е имал такъв проблем нека да сподели.
                          Според мене,нещо уреда не е добре.

Първоначално публикувано от mihail_mladenov Покажи съобщение
                          В скоро време няма да хода на София, но мерси все пак, сега чакам да ми кажат дали капака ще може да се изправи и горе-долу какви пари ще ми излезе ремонта на колата.
                          [ATTACH]70427[/ATTACH] [ATTACH]70428[/ATTACH]
                          Сори за количката,но като гледам от снимките,не е нищо сериозно.За капака ,по-добре си търси друг.Бронята ми се вижда здрава?!
                          П.П. Как е станал удара? Тоя е връщал назад и ти си го надънил,ли??
                          Last edited by tonov; d.m.y г., 22:36.
                          Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
                          Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.

Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
                          Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.

Comment

Днеска ми казаха, какво трябва да купувам за Алфата и ето следните неща:
                            - преден капак
                            - декоративната решетка
                            - бронята
                            - ляв фар
                            - въздушен филтър

А и днеска гледах в нета, какви са цените като нови и ще излязат някъде около 800 лв, но в сряда ще хода да вида една 145 1.6 TS, че я продават на части, а и е същият свят, като моята. И да се надявам да дам до 400лв. максимално.
                            Моргите из София са по-скъпи от при теб! Спазари се за цената!!! и не казвай пред тях че точно тоя цвят ти трябва! Има една с фабричен тунинг в твоя район има я в карс мисля като търсиш авточасти. Успех!

Comment

• Първоначално публикувано от gogo79 Покажи съобщение
                              Според мене,нещо уреда не е добре.

Сори за количката,но като гледам от снимките,не е нищо сериозно.За капака ,по-добре си търси друг.Бронята ми се вижда здрава?!
                              П.П. Как е станал удара? Тоя е връщал назад и ти си го надънил,ли??

Прибирах се от село и малко след селскостопанското летище настигам две коли, които карат с около 70-80 км/ч, а аз съм с 90. Изпреварвам единият и вече настигам вторият и тои дава ляв мигач да завива без да се огледа. Скочих на спирачките и удара бе с около 35-45 км/ч. А бронята беше спукана на 2-3 места, а и трябваше да я права и без това, заедно с левият фар.

Comment

• aлфа ебаси свещите трябват ми само 4 големи
                                Last edited by DIDO_7736; d.m.y г., 01:43.

Comment

Working...
                                X